Keepersplezier in de zomervakantie!

Wil jij trainen zoals Lars Unnerstall en de andere prof keepers van FC Twente? Dat kan op het officiële FC Twente Keeperskamp! Voor alle keepers tussen de 6 en 15 jaar oud wordt er in de aankomende zomervakantie een geweldig FC Twente Keeperskamp georganiseerd. Dit FC Twente Keeperskamp staat onder begeleiding van professionele keeperstrainers en staat de gehele dag in het teken van keepersplezier.

Tijdens het FC Twente Keeperskamp ga je er drie dagen lang, dagelijks van 9.00 uur – 15.00 uur alles aan doen om met plezier een betere keeper te worden. In deze keepersgroepen krijg je specifieke keeperstraining en sluit je delen als keeper aan bij je voetbalvriendjes en/of vriendinnetjes. Nieuw dit jaar is trainen met specifieke keepers trainingsmaterialen. Kortom, de allerleukste activiteit voor in je vakantie! De kosten van deelname aan een FC Twente keeperskamp bedragen € 169,- dit is inclusief een eigen FC Twente Keeperskampen tenue.

Wat kan je verwachten?

- Je eigen FC Twente Keeperskampen tenue
- 3 dagen keepersplezier
- Specifieke keeperstraining 
- Gezonde tussendoortjes, drinken en lunch
- Begeleiding van gekwalificeerde keeperstrainers
- Twee kaarten voor een thuiswedstrijd van FC Twente
Bij aanvang van het seizoen is duidelijk voor welke wedstrijden we kaarten kunnen verstrekken. Deze zullen we dan toesturen.

Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: soccercamps@fctwente.nl 

player

Locaties & data

Partners

WANT_TO_BE_SPONSOR